aL - kEsAh......

By: Shaffiq Yusof

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 31-Oct-2007 01:58 Email | Share | | Bookmark
Paintball @ BBB paintball...

Barn
sign bod dia
field dia
View all 11 photos...
Huh da lama giler gwa x apdet fotopages nih hehehe...
ye laa semenjak canon kesayangan gwa ilang...
so ari neh tibe2 teringat psl fotopages nih....
Nih ade sedikit gambor mase gwa main paintball kat BBB Paintball ( area2 sg ramal dalam)...
Nih sport club opis gwa buat event so maen free best gilerrr... gwa lak jadi organizer...
Credit to Noel(camera dia)


Thursday, 9-Nov-2006 15:21 Email | Share | | Bookmark
Chennai Trip

just smpi kt hotel MGM, Chennai
low yg penat
lawson sbg otai
View all 29 photos...
29/10/2006 sampai 03/11/2006 aku, team aku n satu lagi team lain kene g Satyam opis kat Chennai (Madras pada mase dulu).. g sana amik segala sistem utk bawak balik mesia.... org2 satyam bagus2 sume tak lokek ilmu... cume imegresen sana jek yg sak.... dabel standard... siap la korang kalo dtg mesia...... nih antara gmbr2 yg dpt diambil oleh nicole.....aku tade camera..so amik aa gmbr dr camera nicole nih hahahak...


Sunday, 16-Apr-2006 16:28 Email | Share | | Bookmark
Shahira n Jiha yg Latest

 
 
 
View all 38 photos...
hehehe nak mengupdate latest pic sepupu2 aku yg paling kecik... terignat lak aku kat camera canon aku yg da hilang tuh huhuhu.. MAU ANGKAT CAMERA BARU OIIIIIIIIIIIIII


Wednesday, 5-Apr-2006 04:51 Email | Share | | Bookmark
zaman kanak2 gwa

one epie famili
tangga kecemasan
gwa n along
View all 17 photos...
nih gmbr gwa zaman kanak2....tuh la rupe arwah abah gwa.... gwa ade muke budak degel hahahak....


Saturday, 10-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
MAKAN2 di UMBAI MELAKA

bertolak
Ah tek, gwa, Pech(udin tido)
kaki gwa
View all 27 photos...
Sabtu lepas aku dan kawan asrama (ATUDISMA 96) telah membuat kerja gila makan2 diumbai.. berikut tentatifnya :-

1720 : Bertolak dr Turf ( 2 keta shaja keta Ah Tek & Ah Jack, Ah Blo bertolak dr Putrajaya & Ah GQ suda berada di Melaka
1830 : Singgah di Hentian Nilai tunggu blo dan sessi MAKAN2 INTRO (lupa lak nak bawak camera mase tuh
2000 : Bertemu Ah Bob Kuds kat Petronas Hentian Jejantas Ayer Keroh Melaka
2110 : Sampai di Umbai dan makan2
2330 : Bertolak balik ke KL (2 keta d Turf saja balik)
0030 : Minom2 dan solat (Magreb + Insyak) di RnR Seremban
0200 : Sampai di Turf

Geng yg follow (ikot alphabet) :
1. Abbas
2. Apez
3. Apek(gwa la)
4. Bob
5. GQ
6. Jack
7. Jendul
8. Kaled
9. Pecot
10. Udin.

Bukan geng :
1. Ayu (blo's wife)
2. Adik Ayu
3. Cousin Ayu
4. Rafeah (GQ's wife)
5. Adik Rafeah

Lauk pauk :
1. 1 Ekor Ikan Jenahak 3 Rase( 1kg RM25)
2. 1 Ekor Ikan Jenahak Bakar (1kg RM25)
3. 1 Ekor Ikan Siakap Stim (tapi rupe masak asam atau pindang)(1kg RM22)
4. 1 Ekor Pari Bakar (lupa tya rega)
5. 1kg Udang masak butter (1kg RM60)
6. 2kg Sotong goreng tepung (lupa tya rega)
7. 1kg kepah masak sweet sour (1kg RM8)

Damage RM330 termasuk air, nasi kosong dan nasi lemak 3 pinggan.

Lu org sume terbaeks...


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net